Лоби Бар Иван Рилски - Бар в Банско, Банско . Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Lobby Bar Ivan Rilski.

Снимки

Мая и Деница
Мая Божинова и Деница Ранкова са едни от най - успешните миналогодишни попълнения в екипа на Иван Рилски. Доказали са се както в зимния сезон на Иван Рилски, така и в летния сезон на Санта Марина. С лекота боравят с всякакви храни и напитки, и са готови да ви обърнат внимание винаги с широка усмивка. Владеят няколко езика на работно ниво, а по точно - английски, руски и гръцки. Ако трябва да ги опишем с няколко думи, то те ще бъдат: забавни, чаровни и грижовни!
Посещения: 4343
Вашето мнение:

Боян Грънчаров
На Вашето внимание - един от най-добрите бармани във фирмата, със забележителен и разнообразен стаж във различните ваканционни обекти на ФПИ. Г-н Боян Грънчаров владее перфектно английски език, но може да си говори с Вас и на руски, без това да е проблем. В приготвянето на освежаващи коктейли и топли напитки - е толкова добър, че е един от малкото бармани на които казаваме от сърце - Браво!
Посещения: 4164
Вашето мнение:

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук