Mehana Chanovete - Ресторант в Банско, Банско . Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Mehana Chanovete.
Книга за гости
Mehana Chanovete
от  на prpnrc
larxigif larxigif
Mehana Chanovete
от  на Гост
Механата е уникална. За хората които предпочитат да си изберат сами виното - механта предлага избено помещение в което са събрани над 80 вида вина. Лично на мен това ми направи много добро впечатление. Разбира се и консумацията на виното на дивана пред камината не е за пропускане... Поздрави на екипа който работи в комплекса. Стараят се! Механата е уникална. За хората които предпочитат да си изберат сами виното - механта предлага избено помещение в което са събрани над 80 вида вина. Лично на мен това ми направи много добро впечатление. Разбира се и консумацията на виното на дивана пред камината не е за пропускане... Поздрави на екипа който работи в комплекса. Стараят се!
Mehana Chanovete
от  на Управител Ресторант
Здравейте скъпи гости и клиенти! Очакваме Ви с нетърпение през този сезон, за да имаме възможност отново да Ви предложим нашите услуги. Надяваме се и през настоящия сезон да подържаме и спазваме, установените в комплекса добри практики за обслужване на гостите ни. С пожелание за успешен сезон, много сняг и добри настроения! Екипът на Свети Иван Рилски. Здравейте скъпи гости и клиенти! Очакваме Ви с нетърпение през този сезон, за да имаме възможност отново да Ви предложим нашите услуги. Надяваме се и през настоящия сезон да подържаме и спазваме, установените в комплекса добри практики за обслужване на гостите ни. С пожелание за успешен сезон, много сняг и добри настроения! Екипът на Свети Иван Рилски.
В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук