Mehana Chanovete - Ресторант в Банско, Банско . Повече информация за заведението: меню, снимки, оферти, новини, коментари. Mehana Chanovete.
Последна активност на Mehana Chanovete : 19 декември 2018
4 звезди от 5
Общо посещения 145009 | Гласове : 275
One of the indisputable advantages of this hotel is its location . It is situated at the foot of Pirin Mountain near the ski lift and close to the ski slopes in Bansko.
• 5 minutes drive to the ski lift
• 15 minutes walk to the town center
• 160 km . by Sofia
• 50 km . from the border with Greece
Luxury spa resort "St. Ivan Rilski " is an excellent choice for a winter ski vacation, green summer ...

още
ГАЛЕРИИ
МЕНЮ
360 °
Mehana Chanovete
Адрес
Банско , Saint Ivan Rilski Hotel & Spa
Места
160 вътре
Цени
20 лв - 40 лв на човек
Отворено
16:00 - 24:00  
Телефон
0886510034  
Телефони на близки заведения:
 
Книга за гости
Mehana Chanovete
от  на prpnrc
larxigif larxigif
Mehana Chanovete
от  на Гост
Механата е уникална. За хората които предпочитат да си изберат сами виното - механта предлага избено помещение в което са събрани над 80 вида вина. Лично на мен това ми направи много добро впечатление. Разбира се и консумацията на виното на дивана пред камината не е за пропускане... Поздрави на екипа който работи в комплекса. Стараят се! Механата е уникална. За хората които предпочитат да си изберат сами виното - механта предлага избено помещение в което са събрани над 80 вида вина. Лично на мен това ми направи много добро впечатление. Разбира се и консумацията на виното на дивана пред камината не е за пропускане... Поздрави на екипа който работи в комплекса. Стараят се!
Mehana Chanovete
от  на Управител Ресторант
Здравейте скъпи гости и клиенти! Очакваме Ви с нетърпение през този сезон, за да имаме възможност отново да Ви предложим нашите услуги. Надяваме се и през настоящия сезон да подържаме и спазваме, установените в комплекса добри практики за обслужване на гостите ни. С пожелание за успешен сезон, много сняг и добри настроения! Екипът на Свети Иван Рилски. Здравейте скъпи гости и клиенти! Очакваме Ви с нетърпение през този сезон, за да имаме възможност отново да Ви предложим нашите услуги. Надяваме се и през настоящия сезон да подържаме и спазваме, установените в комплекса добри практики за обслужване на гостите ни. С пожелание за успешен сезон, много сняг и добри настроения! Екипът на Свети Иван Рилски.Приятелски заведения
  Посещения: 36784

Лоби Бар Иван Рилски

  Посещения: 84771

Ресторант Модерато

В БЪЛГАРИЯ NAHOTEL.BG ZAVEDENIA.TV ZAVEDENIA.INFO
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено. Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук